Gordana Rabak Agenten mit Lizenz
Mobile
097/624-2406
Angebote ansehen
Spricht
Anfrage senden

Biografie

Nakon 27 godina provedenih u INI u različitim poslovnim okruženjima posljednjih 10 godina radila sam kao Samostalni referent nekretnina gdje sam obavljala poslove kod primopredaje ININIH nekretnina; suradnja sa izvođačima radova; komunikacija sa korisnicima te iniciranje aktivnosti radi neispunjavanja ili isteka ugovora; suradnja sa sudskim tijelima i katastarskim službama radi ishođenja relevantne dokumentacije; suradnja s općinskim i drugim državnim tijelima i tijelima lokalne uprave vezano za komunalne i druge naknade; provedba poslova vezanih uz najam i prodaju stanova, (praćenje naplate zakupaca, itd.). Pored redovnog posla  obavljala sam i poslove Internog auditora od 2006. g. (po normama ISO 9001; ISO 14000 i OHSAS).
Sve je to bila priprema za ovaj posao agenta nekretnina koji ima dodirne točke sa prethodnim, međutim puno je dinamičniji. Budući je kupnja nekretnine vrlo važan događaj u životu svakog čovjeka, svakom klijentu pristupam profesionalno i maksimalno otvorenog srca u želji da zajednički pronađemo točno ono što klijent želi. Naglašavam sve one činjenice koje mogu biti bitne u izboru nekretnine (bilo da se radi o poslovnom prostoru ili nekretnini za stanovanje, odnosno zakupu ili unajmljivanju-iznajmljivanju). Također uvijek vodim računa da kupac i prodavatelj (najmoprimac-najmodavac/zakupac-zakupodavac) u cijelosti budu zadovoljni nakon završenog posla u cijelosti, u čemu me prate naš odvjetnički ured, ured za kredite (Dogma-invest), te Dogma upravljanje (za ishodovanje energetskih certifikata, etc.). 
Udana sam, majka dvije tinejđerice, uživam u jedrenju, skijanju, šetnji sa svojom Stelom (mješancem hrvatskog tornjaka i zlatnog retrivera) i volim nove izazove... Slobodno mi se pridružite na Facebook stranici Goga Rabak.
U želji za našom zajedničkom suradnjom, slobodno mi se obratite sa povjerenjem.

Immobilien

Angezeigt: 1 - 20 von 101 Anzeigen
Dogma nekretnine koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za više informacija kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Suche