Darko Ćiković Agenten mit Lizenz
Mobile
098/235-352
Angebote ansehen
Anfrage senden

Biografie

Rođen sam 1957. g. u Rijeci, gdje sam pohađao Elektrotehničku školu i diplomirao na Tehničkom fakultetu, smjer strojarstvo. Dugi niz godina radio sam u struci, rješavao razne složene situacije, naučio brzo reagirati i osjetiti zadovoljstvo nakon uspješno obavljenog posla. Nakon 33 godine rada u struci, zasitio sam se, nije više bilo izazova i poželio sam promijeniti profesiju, ali ostati u dinamičnom, odgovornom i uzbudljivom poslu, što sam i pronašao u poslu agenta za posredovanje nekretninama.
Društvena sam i komunikativna osoba i posao agenta u Dogmi potpuno me ispunjava, pokazao se kao savršen izbor u za moj daljnji rad. Velika mi je želja pomoći ljudima u pronalaženju njihove nekretnine i osjetiti njihovo zadovoljstvo nakon pronalaženja iste.
Nisam dugo u ovom poslu, ali slobodno mi se obratite, uložiti ću svu energiju  i  trud, u želji da ostvarim vaše snove i pronađem odgovarajuću nekretninu. 
U slobodno vrijeme uživam u igranju košarke, šetnjama, plesu, a posebno u igri i druženju sa unučicom.

Immobilien

Angezeigt: 1 - 20 von 52 Anzeigen
Seiten: 123
Dogma nekretnine koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za više informacija kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Suche