Sendi Vinski Agenten mit Lizenz
Mobile
098/443-289
Angebote ansehen
Spricht
Anfrage senden

Über mich

Rođena sam Riječanka, gdje sam završila srednju Ekonomsku, te diplomirala Poduzetništvo. Oduvijek sam bila komunikativna, vesela osoba, nemirnog duha, te me rad sa ljudima potpuno ispunjavao. Kako poslovni, tako i moj privatni život, ispunjen je ljudima i radom sa njima. I to vrlo uspješno.
Još kao studentica pokrenula sam svoj prvi posao. Prije desetak godina ušla sam u svijet osiguranja, te vrlo brzo stasala od zastupnika, preko menadžera prodaje do vlastite agencije za osiguranje koja je vrlo uspješno surađivala sa Dogma upravljanjem. Uspješan rad potakao me da svoj poslovni život preusmjerim i proširim na rad sa nekretninama koji me u potpunosti ispunjava u profesionalnom smislu.
Otoci Losinj, Cres i Pag, te luksuzne nekretnine moj su fokus, iako ću rado sjesti u auto i otići i u Gorski kotar te pogledati nekretninu. 
Moja prekrasna kćer, obitelj i prijatelji najveća su mi podrška.
Zbog svoje upornosti i optimističnog stava vrlo sam uspješno kročila u svijet nekretnina, te mi se sa povjerenjem možete obratiti!

Immobilien

Angezeigt: 1 - 20 von 301 Anzeigen
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking 'Accept', you accept all cookies.

Suche