Branimir Pejković Assistent Mediation
Mobile
099 250 5980
Angebote ansehen
Anfrage senden

Über mich

Branimir Pejković, rođen u Zagrebu 1980. godine, otac dvoje djece.

Završio sam Graditeljsku tehničku školu u Zagrebu, a potom diplomirao na Građevinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Profesionalnu karijeru započeo sam u građevinskoj tvrtki Tehnika. U gotovo 7 godina rada u operativi, sudjelovao sam u izgradnji i vodio više velikih projekata na području grada Zagreba.

U nastavku profesionalne karijere, radio sam 3 godine u Schwarz grupaciji, u sestrinskim tvrtkama Lidl i Kaufland, kao stručnjak za izgradnju na području Republike Hrvatske, gdje sam dodatno produbio svoja znanja o građevinskoj i arhitektonskoj struci.

Između karijere u Lidlu i Kauflandu, tri i pol godine radio sam u Hrvatskoj pošti u sektoru upravljanja nekretninama na poziciji stručnjaka za građevinarstvo, gdje sam bio glavna osoba za vođenje građevinskog dijela izgradnje Novog sortirnog centra, kapitalne investicije Pošte u Velikoj Gorici.

Uz taj zadatak, bio sam zadužen i za stavljanje u  funkciju nekretnina u portfelju Hrvatske pošte.

Od 2017. godine imenovan sam na Trgovačkom sudu u Zagrebu za stalnog sudskog vještaka za graditeljstvo i procjenu nekretnina.

Volim slikanje i fitnes rekreaciju, a slobodno vrijeme provodim s obitelji.

Rad u Dogma nekretninama smatram idealnim objedinjenjem svih prethodnih radnih iskustava i vještina, s ciljem pomoći klijentima da sa zadovoljstvom odrade sve svoje nekretninske transakcije.

Immobilien

Angezeigt: 1 - 20 von 82 Anzeigen
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking 'Accept', you accept all cookies.

Suche