Jelena Mikulić Assistent Mediation
Mobile
095/817-0340
Angebote ansehen
Spricht
Anfrage senden

Über mich

Rođena sam u predivnom gradiću dalmatinske Zagore, Imotskom, gdje sam provela dio djetinjstva. Osnovnu školu, Opću VIII. Gimnaziju i Ekonomski fakultet sam završila u Zagrebu. 

Prije posla mojih snova, radila sam u bankarskom sektoru skoro 20 godina.
Biti agent za nekretnine je odavno moja ljubav i želja, no teško je bilo napustiti sigurnost, stabilnost i stimulativna primanja bankarskog sustava. Ali ljubav prema nekretninama je prevagnula kad sam shvatila da puno slobodnih trenutaka koristim tražeći zanimljive kuće, zemljišta, stanove...pa zašto ne bi živjela od onoga u čemu uživam?

Želja mi se ostvarila 2020., zaposlila sam se u najvećoj agenciji za nekretnine na ovim prostorima!

Raditi posao koji voliš, koji te ispunjava, u kojem težiš svakim danom biti bolji moja je nit vodilja. 
Svijet nekretnina za mene je prilika dopuniti kompetencije stečene u bankarskom sustavu gdje sam svakodnevno imala prilike raditi na najzahtjevnijim projektima i surađivati s različitim klijentima. 

Modus operandi u kojem živim je  iskrenost, poštenje, otvorenost, empatija i upornost.

Kupnja i prodaja doma je važan trenutak u životu svake osobe te je pri tom potrebno imati vodstvo i podršku ozbiljnog i odgovornog posrednika koji će Vas mirno i stručno provesti kroz sam proces. 
 
Kažu da je dom tamo gdje je srce. Potražimo ga zajedno!
 

Immobilien

Angezeigt: 1 - 19 von 19 Anzeigen
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking 'Accept', you accept all cookies.

Suche