Silvio Orešković Makler
Mobile
099/235-8666
Angebote ansehen
Spricht
Anfrage senden

Über mich

Rođen sam u Otočcu 1984. godine gdje sam završio srednju ekonomsku školu, a ličku adresu mijenjam 2000. godine riječkom adresom, upisavši studij engleskog jezika, književnosti i pedagogiju na filozofskom fakultetu u Rijeci.
Nemirni duh i želja za konstantnim radom i napretkom, i kroz studentske su me dane usmjeravali prema poslu s ljudima. Široka poznanstva ostvario sam još tijekom studentskih dana radom u jednom riječkom pubu, a nakon toga nastavio u Allianz osiguranju kao zastupnik za osiguranje imovine i životnih osiguranja.
Radna etika, komunikativnost i konstantna edukacija, usmjerile su me prema novom poslovnom izazovu u Porsche Inter Auto, gdje sam, radeći kao prodajni savjetnik za nova vozila VW grupacije, stekao dodatna znanja i vještine kroz gro edukacija u smjeru što boljeg i kvalitetnijeg odrađivanja svakodnevnih zadataka te iza sebe ostavio mnogobrojne zadovoljne klijente, a što je dovelo do logičnog slijeda poslovnog napretka i prelaska u agenciju za nekretnine. Naime, položio sam licencu za agenta za posredovanje u prometu nekretninama te krenuo u nove pustolovine!
Dinamičnost, raznolikost te svakodnevna komunikacija s klijentima, čine ovaj poziv savršenim za mene, a radna etika, komunikativnost, znanje i posvećenost poslu te svakom klijentu ponaosob, čine mene dostojnim agentom za Vas. 
Obratite mi se s povjerenjem!
 
 
 
 

Immobilien

Angezeigt: 1 - 20 von 103 Anzeigen
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking 'Accept', you accept all cookies.

Suche