Leonida Meglaj Makler
Mobile
095/905-9898
Angebote ansehen
Spricht
Anfrage senden

Über mich

Moje ime je Leonida Meglaj, licencirana sam agentica posredovanja u prometu nekretninama, koja se nakon dvadesetogodišnjeg iskustva u industriji ljepote te mnogobrojnih poslovnih putovanja po svijetu, odlučila na još veći izazov, a to je u potpunosti promijeniti način života te ponovno učiti i razvijati se u vrlo ozbiljnom poslovnom okruženju.

Bila je to svojevrsna životna prekretnica koja se ispostavila pravilnim odabirom.

U trenutku odabira, kao početnik tražila sam agenciju koja će mi biti dobar vjetar u leđa, a to sam pronašla upravo u Dogmi.

Vjerujem u osobni odnos prema klijentima, važne su mi njihove individualne potrebe i trudim se stvoriti povjerenje pa nije rijetkost da mi klijenti postanu i vrlo dragi prijatelji budući da u meni nađu oslonac za pomoć pri rješavanju i donošenju važnih životnih odluka. Nikada mi nije bilo strano raditi s ljudima iz cijeloga svijeta pa se vrlo često nalazim u situacijama da mijenjam jezike iz razgovora u razgovor. Volim tu dinamiku!

Ulagati u nekretnine vrlo je važan i životno ozbiljan potez pa smatram da je pritom krucijalno imati dobru podršku i zato sam jako zadovoljna jer u Dogmi imam sigurnog partnera za sve moje klijente. Uz takav vjetar u leđa kupoprodajni proces ne može proći drugačije nego “stress- free” te mi se slobodno obratite s povjerenjem.

Immobilien

Angezeigt: 1 - 20 von 114 Anzeigen
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking 'Accept', you accept all cookies.

Suche