Robert Jelić Makler
Mobile
091/204-5369
Angebote ansehen
Spricht
Anfrage senden

Über mich

Rođen sam i odrastao  u Rijeci gdje sam i završio osnovnu i srednju školu. Kroz svoj radni vijek okušao sam se u raznim granama od ugostiteljstva do građevine. Služim se talijanskim i engleskim jezikom.
Strastveni sam ljubitelj sporta, posebice nogometa. Dugi niz godina sam bio nogometni sudac. Komunikativna sam i društvena osoba, te sam ostvario širok krug poznanstava što kroz posao kojim sam se bavio, što kroz sport u koji sam i danas involviran. Oženjen sam i otac dviju kćeri. Savjesna sam i odgovorna osoba. Radna etika, komunikativnost i konstantna želja za učenjem i napredovanjem me konačno odvela u novi poslovni izazov. Licencirani sam agent za posredovanje u prometu nekretninama. Od 2019. sam se pridružio Dogma timu kao jednom od lidera u prodaji nekretnina.
U koliko ste u potrazi za svojim domom iz snova, obratite mi se s punim povjerenjem.  Klijentima stojim na raspolaganju kroz cijeli proces kupoprodaje nekretnine.

 

Immobilien

Angezeigt: 1 - 16 von 16 Anzeigen
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking 'Accept', you accept all cookies.

Suche