David Roce Makler
Handy
099/759-1558
Angebote ansehen
Spricht
Anfrage senden

Über mich

Radom u ugostiteljstvu i kasnije u trgovini posljednjih dvadeset godina stekao sam veliko radno iskustvo i mnoga poznanstva.
Posljednjih nekoliko godina postajem stručni i iskusni agent za posredovanje u kupoprodaji nekretnina s velikim entuzijazmom i posvećenošću. Moj glavni cilj je pružiti vrhunsku uslugu klijentima i osigurati da njihove potrebe i želje budu ispunjene.
Moje vještine pregovaranja su izvrsne, te se trudim ostvariti najbolje uvjete za svoje klijente. Također, pružam im stručno savjetovanje o cijenama, pravnim pitanjima i postupcima vezanim za kupoprodaju nekretnina kako bi se osigurala sigurna i transparentna transakcija.
Bilo da se radi o prodaji ili kupnji stambene nekretnine, komercijalnog prostora ili zemljišta, ja sam tu da vam olakšam cijeli proces. Svojim znanjem, stručnošću i predanošću, vodit ću vas kroz svaku fazu, od pronalaska idealne nekretnine do zatvaranja uspješne transakcije.
Ako tražite pouzdanog agenta za posredovanje u kupoprodaji nekretnina koji će se brinuti o vašim interesima, slobodno me kontaktirajte. Radujem se suradnji i pružanju najbolje usluge koju zaslužujete.
U slobodno vrijeme volim putovati I istraživati nove destinacije.

 

Immobilien

Angezeigt: 1 - 20 von 211 Anzeigen
Diese Website verwendet Cookies und ähnliche Technologien, einschließlich der Personalisierung von Werbung und Inhalten, um Ihnen die bestmögliche Nutzererfahrung zu bieten. Wenn Sie auf "Akzeptieren" klicken, erklären Sie sich mit allen Cookies einverstanden.

Suche