Irina Kliček Assistent Mediation
Mobile
095 357 5700
Angebote ansehen
Spricht
Anfrage senden

Über mich

Nakon raznih poslova koje sam obavljala od svoje 18. godine, radila sam kao tajnica u firmi, izvanredno završila studij političkih znanosti (uz posao), dugo godina sam bila i samostalni poduzetnik. Više od 10 godina sam imala svoje salone vjenčanica gdje sam se i direktno prvi put susrela s prodajom, što mi je išlo i jako dobro,te sam u Zagrebu imala čak 3 prodajna mjesta. Vodila sam i svoj restoran na moru 7 godina.  Na preporuku kolegice Nadije Brnelić došla sam u Dogma nekretnine. Iako nikada nisam ni razmišljala o ovakvoj vrsti posla, nakon 2 mjeseca provedena u firmi ( i 2 prodaje) koje sam uspjela izvršiti, shvatila sam da je zanimanje agenta za nekretnine idealan posao za mene kojim se i planiram do daljnjega baviti.
Obožavam komunikaciju s ljudima, terenski rad i adrenalin koji te nosi da ides još dalje. Veselim se novim izazovima koji me očekuju.

Immobilien

Angezeigt: 1 - 20 von 36 Anzeigen
Seiten: 12
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking 'Accept', you accept all cookies.

Suche