Irina Kliček Assistent Mediation
Mobile
095 357 5700
Angebote ansehen
Spricht
Anfrage senden

Über mich

Nakon raznih poslova koje sam obavljala od svoje 18. godine, radila sam kao tajnica u firmi, izvanredno završila studij političkih znanosti (uz posao), dugo godina sam bila i samostalni poduzetnik. Više od 10 godina sam imala svoje salone vjenčanica gdje sam se i direktno prvi put susrela s prodajom, što mi je išlo i jako dobro,te sam u Zagrebu imala čak 3 prodajna mjesta. Vodila sam i svoj restoran na moru 7 godina.  Na preporuku kolegice Nadije Brnelić došla sam u Dogma nekretnine. Iako nikada nisam ni razmišljala o ovakvoj vrsti posla, nakon 2 mjeseca provedena u firmi ( i 2 prodaje) koje sam uspjela izvršiti, shvatila sam da je zanimanje agenta za nekretnine idealan posao za mene kojim se i planiram do daljnjega baviti.
Obožavam komunikaciju s ljudima, terenski rad i adrenalin koji te nosi da ides još dalje. Veselim se novim izazovima koji me očekuju.

Immobilien

Angezeigt: 1 - 12 von 12 Anzeigen
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking 'Accept', you accept all cookies.

Suche