Niko Ivković Assistent Mediation
Mobile
091/766-8505
Angebote ansehen
Spricht
Anfrage senden

Über mich

Oduvijek sam volio raditi poslove koji su u intenzivnoj interakciji s ljudima. Ovo je bio temelj mojeg izbora fakulteta i karijere. Završio sam fakultet međunarodnih odnosa i diplomacije, a u poslovnom smislu sam se bavio prodajom i govorništvom već prije završetka fakulteta. Nakon fakulteta bavio sam se raznim poslovima u turizmu i diplomaciji, a kada sam počeo raditi kao agent za nekretnine uvidio sam da je to savršen spoj komunikacije, prodaje i poslovnih izazova što je upravo ono što tražim. Smatram da je istina najbolji put do zaključenja bilo kojeg posla jer samo tako svatko može jasno izreći svoj interes i dobiti ono što želi. Iznimno mi je važno da moji klijenti ne pronađu samo nekretninu koja im se sviđa nego svoj dom.

Hvala Vam što ste pročitali moju biografiju i želim da mi se slobodno obratite bilo kada sa svojim pitanjima i naravno svojim željama.

Immobilien

Angezeigt: 1 - 15 von 15 Anzeigen
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking 'Accept', you accept all cookies.

Suche