Mirela Lončar Assistent Mediation
Mobile
091 605 6935
Angebote ansehen
Spricht
Anfrage senden

Über mich

Nakon višegodišnjeg iskustva i rada u različitim poslovnim okruženjima, shvatila sam da se najbolje pronalazim u poslovno dinamičnoj okolini koja pozitivno utječe na mene i stapa se s mojim karakterom. Sve to sam pronašla u poslu agenta za nekretnine, jer se tu osjećam slobodno slijediti moju težnju za izvrsnošću.

Prodaja ili traženje idealne nekretnine može biti vrlo zahtjevno. Stoga ja odgovorno pristupam svakom izazovu i nastojim prepoznati koje su individualne potrebe klijenata te samim time stvoriti prostor za zdravu i pozitivnu poslovnu suradnju.

Željela bih da mi se potencijalni klijenti obraćaju s povjerenjem i bez ustručavanja. Kupnja ili prodaja nekretnine je ozbiljan trenutak u životu te je potrebno imati podršku, kako ozbiljne i odgovorne agencije, tako i pouzdanog agenta prilikom realizacije kupoprodaje nekretnine.

Slobodno mi se obratite, tu sam za Vas. Za bilo kakva pitanja stojim na raspolaganju.

 

Immobilien

Angezeigt: 1 - 20 von 70 Anzeigen
Seiten: 1234
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking 'Accept', you accept all cookies.

Suche