Mirela Lončar Assistent Mediation
Mobile
091 605 6935
Angebote ansehen
Spricht
Anfrage senden

Über mich

Nakon višegodišnjeg iskustva i rada u različitim poslovnim okruženjima, shvatila sam da se najbolje pronalazim u poslovno dinamičnoj okolini koja pozitivno utječe na mene i stapa se s mojim karakterom. Sve to sam pronašla u poslu agenta za nekretnine, jer se tu osjećam slobodno slijediti moju težnju za izvrsnošću.

Prodaja ili traženje idealne nekretnine može biti vrlo zahtjevno. Stoga ja odgovorno pristupam svakom izazovu i nastojim prepoznati koje su individualne potrebe klijenata te samim time stvoriti prostor za zdravu i pozitivnu poslovnu suradnju.

Željela bih da mi se potencijalni klijenti obraćaju s povjerenjem i bez ustručavanja. Kupnja ili prodaja nekretnine je ozbiljan trenutak u životu te je potrebno imati podršku, kako ozbiljne i odgovorne agencije, tako i pouzdanog agenta prilikom realizacije kupoprodaje nekretnine.

Slobodno mi se obratite, tu sam za Vas. Za bilo kakva pitanja stojim na raspolaganju.

 

Immobilien

Angezeigt: 1 - 12 von 12 Anzeigen
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking 'Accept', you accept all cookies.

Suche