Loredana Ružić - OTOK RAB Assistent Mediation
Mobile
098/945-3827
Angebote ansehen
Spricht
Anfrage senden

Über mich

Rođena sam i odrasla u Rijeci, no već neko vrijeme živim na otoku Rabu te se bavim turizmom. Okušala sam se i u trgovini na malo te bila vlasnica dućana s odjećom. Vrlo sam komunikativna osoba te me prodaja oduvijek zanimala i inspirirala. Nekretninama sam se bavila povremeno i to u slobodno vrijeme, više kao hobi, no gotovo uvijek s izvrsnim rezultatima. Naime, volim taj posao, obožavam tražiti atraktivne nekretnine te one manje atraktivne pa u njima otkrivati potencijal. Također, mislim da dobrim savjetima mogu biti izvrsna podrška osobama koje traže nekretninu, tim više što doista smatram da mogu dobro procijeniti ljude te im ponuditi upravo ono što će im se sviđati.
Mogućnost da postanem dio tima Dogmine agencije za mene je velik izazov, ali i prilika da konačno valoriziram svoje vještine. Osim pronalaska nekretnina na otoku Rabu, spremna sam Vam biti i podrška u upoznavanju s Rabom, posebno njegovim skrivenim i još neotkrivenim dijelovima za turiste, ali i ukazati na sve njegove prednosti i atrakcije.Svoju povezanost s Rijekom također mogu u svojem poslu dobro iskoristiti te povezati ova dva grada.
Obratite mi se s povjerenjem, tu sam za Vas!

 

Immobilien

Angezeigt: 1 - 20 von 26 Anzeigen
Seiten: 12
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking 'Accept', you accept all cookies.

Suche