Projekt RIO - KANTRIDA

Započela je gradnja projekta na lokaciji Kantrida – Marčeljeva Draga. U neposrednoj blizini Projekta - na pješačkoj udaljenosti nalazi se sva potrebna infrastruktura, osnovna škola, vrtići, sportska dvorana Zamet, bazenski kompleks Kantrida, otvoreni teniski tereni, plaže, tržnica, dućani itd. PROJEKT RIO - KANTRIDA nalazi se na savršenoj prometnoj poziciji, autom tek par minuta od centra grada i isto toliko udaljen od Opatije.

Sukladno detaljnom planu u planu je gradnja stambeno-poslovnog kompleksa koji se sastoji od -2 etaže parkinga, trgovačkog centra u prizemlju i tri zgrade (13, 8 i 10. katova) sa ukupno 273 stana. Stanovi su 1s+db (od 50 -62 m2), 2s+db (od 63 - 90 m2), 3s+db (od 90 - 117 m2 m2) i posebni penthosevi 3s+db (od 148 - 158 m2) sa predivnim krovnim terasama od preko 100 m2. Čitav projekat tako i stanovi zadovoljavaju više kriterije kvalitete gradnje i viši nivo uredjenja. Cijene stanova ovise o orjentaciji stanova (jug-sjever), pogledu na more i modelu plaćanja i kreće se od 1.990EUR/m2 (protuvrijednosti Hrk).

Kompletna gradnja i uređenje stanova je na višem nivou od uobicajenog, termo fasada, etažni sistema grijanja, klima uređaj u dnevnom dijelu, 1. klasa keramika i parketa, protuprovalna vrata ulaza u stan, drvoaluminijska stolarija, liftovi itd.

Svi kupci stambenih prostora već prilikom potpisivanja Predugovora potpisuju da su suglasni sa Pravilnikom o kučnom redu koji osim osnovnih pravila ponašanja definira i da stanari ne smiju zatvarati lodje i balkone u pvc, alu i slične stolarije, da ne smiju unutarnje dijelove balkona i lodje (fasada) farbati na način da se razlikuju od ostale fasade, ne smije se sušiti robu van balkona i lodja, ne smije se na fasadu postavljati klime, antenske i sl. uređaje.

Atraktivnost cijelog projekta potvrđuju rezervacije više od 70 stanova u periodu od svega par mjeseci! 

DOGOVORITE VAŠU INDIVIDUALNU PREZENTACIJU! Tel. 051/333-407; 051/564-890

Za klijente van Rijeke mogućnost VIDEO PREZENTACIJE!

FOTO INTERIJERA : Dizajn911